Deniz Yosunu (Seacell) Elyafı | KumasBilgi.com

Deniz Yosunu (Seacell) Elyafı


Seacell Nedir?

Bu lif, koruyucu ve antienflamatuar özelliklerini cilde dağıtarak metabolizmayı uyaran odun hamuru ve deniz yosunundan (yosunlar) elde edilir. Giysiler yaşıyor gibi! Tamamen ilgi çekici. Hücresel yenilenmeye yardımcı olan mikroskobik deniz yosunu lifi parçacıklarını içerir.

Denizden cilde aktif maddeler

Deniz yosununun benzersiz özellikleri, cildimizi günlük yaşamımızda maruz kaldığımız zararlı çevresel etkilere karşı korumaya yardımcı olur. Deniz yosunu vitaminler, eser elementler, amino asitler ve mineraller gibi temel maddeler bakımından saf ve zengindir.

Deniz yosununda bulunan maddeler, sırayla cilt hastalıklarını hafifletmeye, iltihabı azaltmaya ve kaşıntıyı hafifletmeye yardımcı olan hücre rejenerasyonunu aktive etmeye yardımcı olur.Yüksek antioksidanlar cildi, cilt hücrelerimize zarar veren zararlı serbest radikallere karşı korur.

Cildin doğal nem seviyesi, gözle görülür bir refah duygusu sağlayarak, lif ve cilt arasında bu faydalı maddelerin aktif bir şekilde değişimini sağlar.

Uzun ömürlü kaliteyi garanti eden patentli ileri teknoloji süreci

SeaCell ™, yenilikçi ve çevre dostu bir üretim yöntemi olan Lyocell işlemi kullanılarak üretilir.Üretim atık olarak salınan hiçbir kimyasal madde olmadan kapalı bir döngüde gerçekleşir. Bu, hem bugün hem de gelecekte sektörümüzün beklentilerini karşılamaktadır. Avrupa Birliği'nin “sürdürülebilir kalkınma teknolojisi” kategorisinde 2000 Avrupa Çevre Ödülü prosedürünü almasının bir nedeni budur.

Yüksek teknolojili elyaflar sadece smartfiber AG için Avusturya'daki Lenzing AG'deki modern elyaf üretim tesislerinde üretilmektedir. Oldukça uzmanlaşmış bir mühendis ve bilim insanı ekibi, sahadaki üretim sürecini denetler.

Patentli işlem, deniz yosununu doğal bir selüloz lifi içine sıkıca yerleştirir. Sonuç olarak, deniz yosununun pozitif özellikleri, çoklu yıkama döngülerinden sonra bile, elyaf içerisinde kalıcı olarak korunur.

Çok çeşitli uygulamalar için katma değer

Hem zihin hem de beden için faydalar ile birlikte maksimum konfor sunan, çevresel olarak sağlam bir lif arıyorsanız, SeaCell ™ doğal bir seçimdir.

Elyaf, spor ve moda kıyafetlerinden iç çamaşırlarına ve iç çamaşırlarına ve ev tekstili ürünlerine kadar çok çeşitli uygulamalar için uygundur ve diğer elyaflarla kolayca birleştirir.

Aktif, sağlık bilincine sahip bir yaşam tarzı olan bir neslin ihtiyaç duyduğu konfor ve bakım unsurlarıyla birlikte her kumaşa yumuşak, ipeksi bir his verir.

Doğadan kumaşa

Çevremizin giderek artan zararlı etkilerine yanıt olarak ve yıllarca süren yoğun araştırmaların ardından smartfiber AG, yenilenebilir kaynaklardan üretilen bir elyaf olan SeaCell ™ 'i geliştirmeyi başardı.

Lif, hem enerji hem de kaynakları koruyan yöntemler kullanılarak, yalnızca sürdürülebilir hammaddelerden (odun ve deniz yosunu) üretilir. Fiber karbon nötrdür ve tamamen biyolojik olarak parçalanabilir.

Deniz yosununun toplanması nazik, seçici ve en önemlisi sürdürülebilir bir süreçtir. Sadece deniz yosununun yenilenebilen kısmını kaldırır. Deniz yosunu tamamen işlenmez ve tüm ekolojik değeri korunur.

1 yorum:

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.