Eflin Kumaş Nedir? Özellikleri Nelerdir? | KumasBilgi.com

Eflin Kumaş Nedir? Özellikleri Nelerdir?


Kumaş çeşitleri üçe ayrılır dokuma kumaş, örme kumaş ve dokusuz kumaş. Dokuma kumaş gömlek ve pantolonlarımızda kullanılan esnekliği bulunmayan kumaşlardır. Örme kumaş ise tesettür elbise, tunik vb ürün guruplarında kullanılan esnek yapıya sahip kumaşlardır, dokusuz kumaşlar ise tela gibi akıllı tekstil ürünleridir.

Günümüzde Eflin kumaş özellikleri, eflin kumaş nasıldır ? Eflin kumaş nedir ? gibi sorular sıkça sorulmaya başladı. Eflin Kumaş örme kumaş grubunda yer almaktadır. Dört mevsim rahatlıkla kullanılabilecek olan rahat ve esnek bir kumaştır. Ecrin kumaştan yapılan tesettür elbise modelleri yazın bayanların vazgeçilmezi arasına girmeyi başaracak gibi görünüyor.

Eflin kumaş içeriği; %70 Polyester, %30 Pamuk

Tesettür elbise modelleri hem düz eflin kumaştan hem de çiçek baskılı desenleriyle yazın tesettürlü bayanlar tarafından çok tercih edilecek. Çiçek desenlerinin kimisini tesettür elbise modellerimizin etek ucu tarafında kimisini göğüs tarafı kimisini ise kol detaylarında görmeniz mümkündür. Tüm tasarım çeşitleriyle Eflin kumaş ile yazın şıklığınıza şıklık katacaksınız.

Eflin kumaş ile yapılan tesettür giyim modellerimiz şu şekildedir; tesettür elbise, tesettür takım, tesettür kombin’dir.

"Eflin kumaş vücuda yapışır mı" diye soracak olursak; aldığınız ürünün kalıbına göre değilebilir. Genellikle yapışmaz ama çok dar kalıplı giysilerde bu tam tersi olabilir.

Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.