Welsoft Kumaş Nedir? Özellikleri Nelerdir? | KumasBilgi.com

Welsoft Kumaş Nedir? Özellikleri Nelerdir?



Sağlıklı ve hijyenik yapısıyla yumuşacık bir kullanıma sahip olan welsoft kumaşlar, bebekleri için en iyisini düşünen annelerin en çok tercih ettiği kumaşlar arasında geliyor. Hal böyle olunca welsoft kumaş nedir?Hangi özelliklere sahiptir? gibi soruların cevapları araştırılıyor. Yazımıza tüm bunların detaylarını vererek başlayalım.

Welsoft Kumaş Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Hammaddesi polyester olan welsoft kumaş; nefes alabilen, yanmayan, leke tutmayan ve kolayca silinebilir özelliklerde olan, sıcak tutan ve antibakteriyel özelliğe sahip bir kumaş türüdür. Bu çok yönlü niteliği ile son dönemlerde kullanımı oldukça yaygınlaşmıştır.

Sağlık dostu

Yumuşacık dokusunun yanı sıra bebeklerinizin sağlığı ile dost olan welsoft kumaşın antibakteriyel bir yapısı bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde astım, bronşit ya da tozlara karşı herhangi bir alerjik problemi bulunan bebekler rahat etmektedir. Aynı zamanda hipoalerjenik ve koku oluşumunu engelleyen bir yapısı mevcuttur. Üzerine örteceğiniz battaniye ya da giydireceğiniz elbiselerin welsoft kumaştan oluşması, kış aylarında bebeğinizi sıcak tutarken; bir yandan da sağlığı için olumlu etkiler yaratacaktır.

Rahat kullanımlı yapısı

Kumaşının narin yapıda ve yumuşak olması, welsoft kumaşları son derece kullanışlı bir hale getirmektedir. Çekme yapmayan ve kolayca deforme olmayan yapısından dolayı, annelere rahat bir kullanım imkanı sunmaktadır. Ayrıca çamaşır makinesine atılarak temizliği sağlanabilmekte ve çabucak kuruyabilmektedir. Welsoft kumaşların buruşmayan yapısı, ütü gerektirmeden rahatça kullanım sağlamaktadır.

Kış aylarının vazgeçilmezi

Söz konusu bebeğiniz olduğunda tercihinizi, onun sağlığını en güzel şekilde koruyacak kumaşlardan yana yapmalısınız. Yapısı itibariyle polar kumaş olarak da tabir edebileceğimiz welsoft kumaşa sahip ürünler, kış aylarında bebeğiniz için seçebileceğiniz en doğru tercihi oluşturacaktır. Hava alan özelliği terletme yapmazken; kalın kumaşı sayesinde de sıcacık kullanım sağlayacaktır.

Uzun süreli kullanım özelliği

Welsoft kumaşlar, yıkandığı zaman çekme yapmadan uzun süreli olarak kullanılabilmektedir. Dayanıklı yapıya sahip bu kumaşlarda, herhangi bir tüylenme sorunu yaşanmaz. Deforme sorunu olmaması, welsoft kumaşların uzun süreli kullanımını sağlamaktadır. Leke tutmadan kolay silinebilir özellikte olması da annelere pratiklik kazandırmaktadır.

Welsoft kumaş pamuk mudur?

Hayır, welsoft kumaşlar %100 polyester elyaflarından üretilmektedir. Üretiminde kullanılan ekstra apreler sayesinde yumuşak ve parlak bir görüntüye sahip olurlar.

Neden Welsoft Kumaş?

Yukarıda özelliklerinden detaylıca bahsettiğimiz welsoft kumaş, çok sağlıklı ve bebeğini düşünen annelere kış mevsimi için en ideal tercihtir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile seçip kullanabilirsiniz.

Oldukça yumuşak yapısı görüntüsünden de anlaşılıyor.


Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.