Yulafezmesi Rengi (Oatmeal Color) Nedir? Özellikleri Nelerdir? Hangi Renklerle Uyumludur? | KumasBilgi.com

Yulafezmesi Rengi (Oatmeal Color) Nedir? Özellikleri Nelerdir? Hangi Renklerle Uyumludur?

 Oatmeal color İngilizcede; Yulafezmesi rengi anlamına gelir ve tekstilde bu şekilde tonlanır. Renk olarak kırık beyaz ve beje benzese de onlardan biraz farklıdır.


Yulaf ezmesi, yeşil bir alt tonu olan soluk, gri, sarı beyazdır. Bağımsız bir duvar veya döşeme için mükemmel bir boya rengidir. Nötr yeşil tonlarla çok uyumlu olduğundan kombinleyebilirsiniz.

Yulaf ezmesi rengi ile hangi renk iyi gider?

Yeşil-gri tonlar, koyu gri, kahverengi ve siyahın acımasızlığına dokunarak parlak görünür. Yumuşak, yeşil renkler kremsi yulaf tonları, açık bej ve kirli beyazlarla güzelce uyum sağlar. Yeşil mutfak dekorasyon fikirlerine koyu ahşap dolaplar ve yemek mobilyaları ekleyerek görünümü sertleştirebilirsiniz.

Yulaf ezmesi rengi pantolonla ne renk gider?

Yulaf ezmesi o kadar nötrdür ki, hemen hemen her şeyle birlikte gider. Eğer devam kontrast arasında senin gömlek ve pantolon düşük ile orta kahverengi pantolon olacak olması daha şık daha yüksek kontrast gibi lacivert pantolon. Pantolonunu gömleğinden daha koyu tutmanız gereklidir.

Yulaf ezmesi rengi kanepe ile hangi renk gider?

Ardından odayı açık ve koyu pembe pembeler, maviler ve/veya yeşilliklerle vurgulayın. Hem beyaz mobilyalar hem de ahşap mobilyalar veya aksesuarlarla kontrast, hafif ve havadar ama yine de sıcak tutmak için muhtemelen biraz daha hafif ahşaplar.

Oatmeal color pantone kodu

13-0401 TPX Oatmeal


Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.