Antilop Kumaş Nedir? Antilop Kumaş Özellikleri Nelerdir? | KumasBilgi.com

Antilop Kumaş Nedir? Antilop Kumaş Özellikleri Nelerdir?



Ev dekorasyonu ve döşeme sektöründe tercih edilen bir kumaş olan antilop kumaş nedir ve özellikleri nelerdir? Avantajlı ve dezavantajlı durumları var mıdır? Neden koltuk kumaşı için tercih edilmelidir?

Antilop Kumaş Nedir?

Antilop kumaş leke tutmaz koltuk kumaşı aradığınızda mutlaka karşınıza çıkacak bir kumaştır. Doku olarak her ne kadar deriye benzese de deri değildir. Süet kumaşlara daha çok benzetilmektedir. Genel olarak kaliteli ve kullanışlı bir kumaştır. Son zamanlarda antilop kumaş ismiyle farklı birçok kumaş satılmaktadır. Burada bir kullanış farklılığı vardır. Antilop kumaş kullananların birçoğu kolay silinen bir ürün olduğu için memnundur. Ancak kumaşın leke tuttuğunu ve silince lekenin çıkmadığını söyleyen birçok kişi de bulunmaktadır. Büyük ihtimalle bu kumaşın kalitesindendir. Yani her antilop kumaş aynı değildir. Hatta almış olduğunuz kumaş sahte veya taklit bir kumaşta olabilir.
 

Antilop Kumaş Özellikleri

  • Koltuk kumaşı olarak tercih edilmektedir.
  • Leke tutmadığı için son yılların moda kumaşlarından biridir.
  • Kolay temizlenen bir üründür.
  • Makinede yıkanmayan bir kumaştır. Bu nedenle kumaşı çıkartılan kırlent kumaşlarınız için daha kullanışlı kumaşları tercih edebilirsiniz.
  • Dokusu yumuşak bir üründür.
  • Görünüm ve his olarak süet kumaşlara benzerler.
  • Farklı renk alternatifleri vardır.
Antilop kumaş genel olarak hakkında fazla bilgi olmayan bir kumaştır. Mobilya almak isteyen kişilerin karşısında sürekli çıktığı için birçok kişi antilop kumaş hakkında bilgi almak istemektedir. Bu nedenle sizde daha önce antilop kumaş kullanmış iseniz lütfen tecrübelerinizi bizlerle paylaşın. Yazımızı inceleyen birçok okur yorumlarınızı da inceleyeceklerdir. Bir ürünü en iyi anlatan kullanıcıların kendileri ve yorumlarıdır.

Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.