Rustik Kumaş Nedir? | KumasBilgi.com

Rustik Kumaş Nedir?



Kırsal havası taşıyan dekorasyon türü, Tahta veya metalin (daha cok tahta ama) yontulmasıyla ve bitirilmemiş bir görüntü verilmesiyle yapılan mobilyalar/objeler kullanılır. "Basit yasam" ve "idealize edilmiş doğa" fikirlerinden ortaya çıkmıştır bu akim. İsviçre, Avusturya ve Almanya'da daha çok popülerdir.

Kadınlar modaya bayılır ve rustik stil çoğu kadının sevdiği bir tarzdır. Bu tarz çeşitli kıyafetlerde görülebilir. Yaygın olarak kullanılan malzemeler kadife kumaşlardır. Bununla birlikte, giyim, rustik tarzı temsil edebilecek tek şey değil. Moda meraklıları genellikle kese, küpeler, kovboy şapkaları ve bileklikler gibi parçalarla birlikte rustik kıyafetler kullanır. Rustik görünüm gerçekten harika aksesuarlarla eşleştirildiğinde daha iyi olur. Hollywood ünlüleri bile kuzu derisi yelekleri, ton tozlukları ve hayvan desenli botlar veya pompalar giyerler.

Rustik tarzı sonbahar mevsiminde gerçekten. Bugün, kendinizi karanlık tonlarda süslemeniz için idealdir. Funky ve yaratıcı stiller de bu sonbahar sezonunda mağazalara vuracak. Yani, bir kat tuhaf katmanları bekliyoruz. Örgü, kakma ve brokar birleştirebilirsiniz. İpek bir elbise ile bir çift çizme giyebilirsin. Ayrıca yüksek takunya, yuvarlanmış khakiler ve feminen bir bluz giyebilirsiniz. Sonra tekrar seçmeniz gereken parçalar tamamen size kalmış. Ancak, gerçekten rustik tarzda olmak istiyorsanız, pist modelleri ve moda tasarımcılarından ilham alabilirsiniz.



Modellerin giydiği parçalardan bazıları fiyonk broşlar, tiffany bahçe broşları, organik yün çantalar, haki kürk yakalı ceketler, kürk yelekleri, postacı botları, kolsuz kablo kaşmir hırkaları, tüvit blazerler, kürk platform çizmeler ve tüvit şapkalardır. Bu öğeler açıkça rustik tarzı temsil eder. Bu parçaları giyen herkes, kesinlikle “açık havada harika kızı” görünümüne kavuşacak. Bu eğilim hakkında iyi bir şey, ilkbahar ve yaz aylarında modaya uygun birçok öğenin rustik stili çıkarmak için giyilebileceğidir. Bu yüzden yeni kıyafet almak gerçekten gerekli değil. Sadece bazı parçaları karıştırıp eşleştirebilir ve bazı yeni aksesuarlar ekleyebilirsiniz.

Zaten sahip olduğunuz şeyin doğru kombinasyonu anahtardır. Sadece, chambray, suni deri, haki ve ekose'nin rustik tarzın olmazsa olmazı olduğunu unutmayın. Bu eşyaları edindikten sonra bunları lüks ve şık parçalarla birleştirebilirsiniz. Ayrıca, solmuş ihtişam duygusunu elde etmek için bir sürü tıknaz mücevher giymelisin. Bununla birlikte, günlük aktiviteler için pazen gömlekleri de giyebilirsiniz. Bu gömlekler aynı zamanda açık havada eğlenceli aktiviteler için idealdir. Her neyse, gardırobunuz zaten ayarlanmış olduğundan, saçınızı sabitlemeniz gerekir. 


Rustik tarzı tamamen rahat ama çekici olmakla ilgili. Bu nedenle, saçlarınızı düşük bakım gerektiren ancak şık bir şekilde giymelisiniz. At kuyruğu, dağınık çörekler ve örgüler, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi saç stillerinden bazılarıdır. Ayrıca saçınızı kısa kestirebilir veya saçınızı yüzünüzden çekmek için bandana takabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.