Ayrobin Kumaş Yıkanınca Çekermi ? Ayrobin Kumaş Özellikleri | KumasBilgi.com

Ayrobin Kumaş Yıkanınca Çekermi ? Ayrobin Kumaş Özellikleri


Ayrobin kumaş yıkanınca çekermi sorusu ayrobin kumaş kıyafet alanların aklında soru işaretlerine neden olmaktadır. Ürün etiketlerinde sıklıkla gördüğümüz ayrobin kumaşın nasıl yıkanacağı merak konusudur.

Ayrobin kumaş yıkanınca çekermi? Kıyafet alırken en fazla dikkat edilen konulardan biri de yıkanınca çekip çekmediğidir. Kıyafetin uzun süreli kullanımı için yıkanma koşullarının iyi bilinmesi ve doğru hareket edilmesi çok önemlidir. 


Ayrobin Kumaş Nasıl Yıkanır? Ayrobin Kumaş Yıkanınca Çekermi?

Ayrobin kumaş türü oldukça avantajlı özellikleri olan bir kumaştır. Hem kaliteli bir görünümü olması nedeniyle hem de kullanım açısından oldukça fazla avantajı bulunmasıyla oldukça fazla tercih edilmektedir.

Özellikle kadın giyim ürünlerinde yaygın olarak kullanılan ayrobin kumaşın pek çok olumlu özelliği bulunmaktadır. Günümüzde tesettür giyiminde sıklıkla karşımıza çıkan ayrobin kumaş kaliteli olarak bilinen kumaşlar arasında yer almaktadır.

Dayanıklı ve kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü kıyafet tercih edeceklere büyük kolaylık sağlayan ayrobin kumaş, en popüler kumaşlardandır. Kolay kolay kırışmayan özelliği bulunmaktadır.

Bu açıdan hareketi kısıtlamayan ve rahat bir kullanım sağlayan bir kumaş olmaktadır. Hassas bir yapısının olmayışı da yıkama işleminin sorunsuz olmasına yardımcı olmaktadır. Makinede kolaylıkla yıkanabilen ayrobin kumaş, uygun sıcaklıkta yıkandığında bozulmayan bir yapıdadır.

Ayrobin Kumaş Esner mi?

Ayrobin kumaşın bir diğer özelliği esnek olmasıdır. Her mevsim gönül rahatlığıyla kullanılabilen bu kumaş, esnek yapısı nedeniyle vücudu rahatsız etmez ve hareketi kısıtlamaz.

Teri emiş gücü bakımından da oldukça rahat bir kullanım sağlanan ayrobin kumaş, esnek yapısından dolayı da severek kullanılmaktadır. Her türlü günlük kıyafette tercih edilebilmektedir. 

Ayrobin Kumaş Özellikleri Nelerdir? Ayrobin Kumaş Yıkanınca Çekermi?

Ayrobinin en bilinen özelliği kuru temizlemeye verme gereği duyulmadan evde kolaylıkla yıkanabilmesidir. Ancak makinede çok yüksek derecelerde yıkanmaması da son derece önemlidir.

Her kıyafet gibi yüksek ısıya maruz kaldığında bozulmalar meydana gelebilir. Diğer kıyafetlerinizle beraber gönül rahatlığı ile makinede yıkayabilirsiniz. Ayrobinin yıkama sonrasında herhangi bir çekme ya da küçülme durumu söz konusu değildir.

İnce ve narin dokuya sahip bu özel kumaş çok yüksek ısılarda hem büzüşme yapar hem de doğa yapısı bozulur. Bu nedenle 30 derecede yıkanması uygundur.

Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.