Giysiler İçin En Rahat Kışlık 5 Kumaş Türü | KumasBilgi.com

Giysiler İçin En Rahat Kışlık 5 Kumaş Türü



Soğuk kış günlerinde sizler evinizin sıcaklığı ve rahatlığında kalmanızı sağlayacak kadar rahat giysiler giymeniz evet uzun bir cümle oldu ama anladınız umuyorum. Bazı kumaşlar sizlere bu rahatlığı vermese de buna yakın bir şeyler hissettirebilir. O kumaşlar hangileri mi işte sizlere kışın rahat edeceğiniz kumaşların listesini sunuyoruz. En rahat kışlık kıyafetler ve kumaşlar nelerdir hadi hep birlikte bakalım.

1. Yün

Grubun en sıcak kumaşı birçok ağırlıkta gelir ve birçok durum için mükemmeldir. Sizi kesinlikle sıcak tutacak doğal yalıtım ve nem emici özelliklere sahiptir. Bazı daha kalın yünler bazıları için rahatsız edici olabilir, ancak farklı ağırlıklar ve yün türleri ile en hassas ciltler için bile işe yarayan bir yün çeşidi mutlaka vardır.

2. Polar

Yün alternatifi mi arıyorsunuz? Yumuşak, sıcak ve uygun maliyetlidir: tüm rahat kutuları bankayı bozmadan işaretler. Polar, sentetik bir malzeme olan polyesterden yapılmıştır. Karlı bir günde dışarıdaysanız sizi kuru tutmak için iyi kurutma özelliklerine sahiptir ve ağır ve hantal hissetmenize engel olacak kadar hafiftir. Ultra sıcak ve modaya uygun kalmak için fermuarları veya ceketleri, kapüşonluları veya diğer rahat kış parçalarını polarla dikin. Gösterişli görünmemek için dar kesim tercih edin.

3. Flanel

Bu fırçalanmış pamuklu kumaş, vücudu sıcak tutmak için bir alternatif ve çok yumuşak. Flanel, neredeyse herkesin bildiği ve sahip olduğu güvenilir bir kumaştır. Flanel pijamaları, düğmeli bluzlar, gecelikler, krakerler ve daha fazlası, bir pazen şaheserinin aranızda olup olmadığına karar vermeye çalışırken mükemmel seçimlerdir.

4. Kadife

Dokunulduğunda yumuşaktır ve bu, bu kumaşı şimdiden sıcak ve rahat kumaşlar için bir ön koşucu yapar. Kadife aynı zamanda çok çeşitli çeşitlerde gelir ve formda oturan veya daha rahat parçalar halinde şekillendirilmesi kolaydır). 2 parçalı setler neredeyse herkes için uygundur ve gerçekten oldukça göz alıcı birçok kadife seçeneği vardır.

5. Bambu Örgüler

Üstün konfor ve yumuşaklık sunan bir kumaş arıyorsanız, bambu örgüler tam da aradığınız şeydir. Çevre dostu ve pratik olduğu için, cilde doğal bir yumuşaklık hissi veren bambu örgüleri rahat etmenin sayısız yolu vardır. Ekstra: antibakteriyel, şaşırtıcı derecede dayanıklı, nem emici ve çevre için iyidir. Elinizi, burada bağlantılı olduğu gibi bir süveter veya hırka yapmak için mutlaka deneyin. 

Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.