Teddy Kumaş Nedir? Teddy Kumaş Özellikleri | KumasBilgi.com

Teddy Kumaş Nedir? Teddy Kumaş Özellikleri



Son zamanların en çok sevilen koltuk kumaşlarından biri olan teddy kumaş nedir ve özellikleri nelerdir? Kumaşın kullanım alanları gibi bilgileri sizler için araştırdık

Teddy Kumaş Nedir?

Teddy kelimesi tekstil sektörünün aşina olduğu bir kelimedir. İç giyim sektöründe teddy ismini daha önce duymuş olabilirsiniz. Bunun haricinde ingilizce bir kelimedir ve oyuncak anlamı taşımaktadır. Ancak bugün bu kelime farklı bir kullanım alanı ile karşımızda. Eviniz için mobilya baktığınızda buklet teddy kumaş ismini duyabilirsiniz. Kalitesi, dokusu ve kullanım kolaylığı nedeniyle sevilen bir kumaş olan teddy kumaş farklı özellikleri ile karşımıza çıkıyor.

Teddy Kumaş Özellikleri Nelerdir?

  • Minder, koltuk, berjer gibi ürünler için tercih edilebilen bir kumaştır.
  • Rahat ve konforludur.
  • Akrilik polyester karışımı veya tamamen polyester olan modelleri bulunmaktadır.
  • Dayanıklı bir üründür.
  • Yıkanabilir bir kumaştır ancak yıkama programına dikkat edilmelidir. Sıkma yapmadan düşük derecelerde ağır kimyasallar kullanılmadan yıkanmalıdır.

Teddy Kumaş Fiyatı

Teddy kumaş tüylü ve yumuşak dokulu bir üründür. Kumaşın kalitesine göre yumuşaklık oranı değişebilir. Görüntü olarak bukle bukledir. Birçok renk alternatifi bulunan bir kumaştır. Genellikle eni 140 cm olarak üretilir. 2021 yılının son aylarında 100×140 metre fiyatı 100-200 TL aralığında değişmektedir. Kumaşın gramajına ve kullanılan iplik türüne göre fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir.

Bukle Teddy Kumaş Nedir?

Buklet kumaş genellikle Chanel Couture için kullanıldığı için Chanel kumaşları olarakta bilinir. Yün karışımları, örme kumaşlar, tuvit buklet, formalar birçok isim altında kategorize edilir. Rahat, lüks ve zarif olarak tanımlanabilir.

Buklet kumaşlar takım elbise, palto ya da saçakların yapımlarında kullanılabilir. Buklet kumaş fiyatları kumaşın enine göre hesaplanır. Oldukça avantajlı satın alma yapabileceğiniz seçenekler mevcuttur.


Hiç yorum yok

Tema resimleri Ollustrator tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.